Afspraak maken - Huisartspraktijk Hegge Bergeijk - Medisch Centrum Bergeijk
21546
page-template-default,page,page-id-21546,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Afspraak maken

Bij onze praktijk kunt u op drie verschillende manieren een afspraak maken:
1. Aan de balie bij de doktersassistente.
2. Telefonisch via de doktersassistente.
3. On-line via onze website.

Indien mogelijk willen wij u vragen een afspraak te maken via de website. De voordelen hiervan zijn dat u dit 24 uur per dag kunt doen, u niet in de wacht hoeft te staan en zelf meteen een overzicht hebt van de mogelijke afspraakmomenten.

U kunt on-line afspraken maken voor een consult bij de huisarts en voor een beperkt aantal indicaties ook bij de doktersassistente. Afspraken voor de praktijkondersteuner kunnen niet on-line worden gemaakt.

Voor een veilige praktijkvoering, mede i.v.m. voldoende ruimte voor spoedzorg, is er per dag een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor het inplannen van een afspraak via de website.

Let op: indien er (mogelijk) sprake is van acute spoed moet u geen on-line afspraak maken, maar dient u direct telefonisch contact op te nemen met de praktijk! Bel bij levensbedreigende spoed direct 112!

Via deze website kunt u altijd een afspraak maken, dat kan via twee manieren:
1. Via mijngezondheid.net. U kunt dan vervolgens inloggen met uw DigiD en een afspraak inplannen. Het voordeel van deze optie dat u de afspraak hierna nog kun inzien, wijzigen of annuleren.

naar mijngezondheid.nl

2. Via het invulformulier hieronder. Wanneer u deze invult en verstuurt staat uw afspraak direct in onze agenda en kunt u hierin zelf geen wijzigingen meer aanbrengen. De assistente kan dit vervolgens wel voor u doen.