Spreekuur - Huisartspraktijk Hegge Bergeijk - Medisch Centrum Bergeijk
21292
page-template-default,page,page-id-21292,page-child,parent-pageid-35,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

REGULIER SPREEKUUR

Als u belt voor een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van uw contact. De assistente is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en de spoedeisendheid van uw klachten. Net als de huisarts is de assistente verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Afspraken voor dezelfde dag dienen voor 10:30 uur gemaakt te worden.

Voor een consult wordt een totale tijd van 10 minuten gereserveerd en dit is bedoeld voor één klacht. Indien u meer dan één klacht wilt bespreken of wanneer u denkt dat uw klacht meer tijd nodig heeft dan 10 minuten, dan moet u dit direct aangeven bij de assistente bij het maken van uw afspraak. Er wordt dan extra tijd ingepland. Op deze manier hopen we ervoor te zorgen dat uw probleem de aandacht krijgt die het verdient en waken we ervoor dat wachttijden niet onnodig oplopen.

Ook kunt u een afspraak maken via Mijngezondheid.net of deze website. Voor veel vragen kunt u ons ook een E-consult sturen, zie daarvoor de home-pagina.

INLOOPSPREEKUUR

Het inloopspreekuur is komen te vervallen.